Saturday, October 30, 2010

5 tahun 5 bulan by hlovate

HAHA . za masih tidak berputus asa membaca novel yang ditulis oleh hlovate ni . bahasa yang digunakan dalam novel kali ini lagi berlipat kali ganda best daripada novel sebelum ni . fuhh , akhirnya za dapat tangkap juga cerita yang hendak ditonjolkan . KAHKAH .

novel ni best . try baca weyy . watak gurl dalam cerita ni pun hebat . kagum jugak la za dengan watak gurl ni . rasa-rasanya , cerita ni fakta atau auta ? bukan macam gadis sekarang yang pantang lelaki ajak couple .on je .  kan ? HEE . *opsss , siapa makan cili , dia la yang terasa pedasnya .

bytheway , novel ni lagi gempak dari novel Aa+Bb . syabas hlovate . anda buat za fall in love dengan karya anda.

No comments:

Post a Comment