Friday, September 23, 2011

sebuah mimpi

zaman kanak-kanak

mimpi.
orang cakap ia adalah mainan tidur.time kecil-kecil dulu,family selalu cakap &^%$#() dan basuh kaki dulu sebelum tidur.kan kan kan?ngaku je la we.kehkeh.rindunya zaman kecil-kecil dulu.kalau dah mimpi tu mesti hebat-hebat belaka.jadi hero/heroin la itu la ini la.HAHA.tak perlu risau pun tentang mimpi tersebut.yela,budak lagi kan.bukannye fikir panjang lebar pun.memory hanya 2GB je.tak cukup nak fikirkan tentang mimpi tu.

zaman remaja

mimpi.
mungkin half dari mimpi kita tu menjadi kenyataan.seriously,banyak sangat dah terjadi.basuh kaki ke tak ke, its same.setiap kali wake up,sure teringat-ingat mimpi tu.yela, memory telah diupgrade ke 8GB.*wink.since arwah pergi,za selalu tidur lambat.terbayang-bayang arwah sent mesej , call , nyanyikan lagu.and one day,arwah datang dalam mimpi za.arwah cakap "sorry la sis lama tak text".(: .hanya ALLAH saja yang tahu perasaan za time tu.terubat sikit rindu ni (: . now,za selalu mimpi yang bukan-bukan.hm.petanda apakah ini?
ada sesetengah mengatakan kalau dalam mimpi tu "dia" bercakap, itu menandakan syaitan yang mengganggu kita. kalau "dia" senyap, senyum je, yes, itu "dia"."dia" pun rindu kita. mungkin kita dah lama tak sedekahkan doa buat " dia" disana.

susahnya cerita tentang orang  yang dah takde.rasa air mata ni nak mengalir je.macam mana if one day za pula yang pergi?

Al-fatehah buat arwah.

No comments:

Post a Comment