Tuesday, August 2, 2011

selamat tinggal selamanya

Al-fatihah untuk muhammad rahimi . 31 may 1989 - 30 july 2011 dalam kenangan . semoga roh kidz berada dikalangan orang-orang yang beriman .

terima kasih kepada adik arwah kerana berita yang disampaikan . kalau tak , sampai sekarang za tak tahu tentang pemergian arwah . patut la hati tak sedap time za sent msj wish happy fasting kat arwah . tak pernah pernah arwah off hp kan ? apa-apa pun . arwah seorang yang baik . selalu bagi nasihat kat za . bulan 8 ni genap la 3 tahun usia perkenalan kita . tapi kidz sudah meninggalkan sis . lately ni kita jarang contact . kidz busy dgn keje nak cari duit lebih utk beli moto baru . sis tak nak ganggu kidz . even baru sekali kita jumpa , tapi kita sangat rapat . kidz selalu nyanyikan lagu + mainkan gitar untuk sis . sebelum tidur , sis selalu mainkan lagu-lagu yang kidz pernah bagi kat sis . sedap sangat suara kidz . rindunya~~  . sis tahu , kidz tengah belajar kod gitar untuk lagu cinta muka buku by najwa latif kan ? sebab tu suruh sis cari lirik dia . hee~~ tp sis tak sempat lagi dengar rakaman kidz . start from today , sis selalu dengar lagu CMB (cinta muka buku) . terus ingat kat kidz . patut la kidz suka lagu ni kan . its a nice song . love it . tapiii , sama je . sis dapat imagine how u sing this song to me . in reality ?? i miss u damn much . since u left me , i can't sleep . always remember u . sis selalu check hp , looking at my hp everynight . selalunya , mesti ada text from u at 12am above . rindu text kidz "sleepyet?" . when i woke up , i feel sad coz i didnt received any text from u . and now ,no more text from u . sis save your text "sleepyet?" tu . that is a last text from u sebelum beberapa jam kidz pergi .

semoga kidz tenang disana . sis akan sentiasa doakan untuk kidz .
SAHABAT selamanya , dunia akhirat .

2 comments:

  1. tabah la menghadapi hri2 yg mendatang wahai sahabat ku.......wlaupn dy dh xde kwn2 kn de...so trus kn hdup.....

    ReplyDelete
  2. he special to me . thanks sara . sentiasa menyokong aku .

    ReplyDelete