Thursday, May 31, 2012

end of may 2012

halluuuuu.
hai readers.
assalamualaikum..

hari ni merupakan last day untuk bulan 5. thats mean cuti sem za dah nak habis. waaaaaaaa~~~~ taknak balik ganu. tak best ): tinggal seminggu je lagi. PT ni bila nak dapat? eee. za nak shopping pun takde duit ni. lusa nak dating dengan girlfriends pulak -.-. hmm. kan best kalau duit turun dari langit. haha. mula la tu merapu meraban. enough izzah!.

tu satu hal. another hal pulak, setiap hari pada bulan may za mesti fikir sekeras-kerasnya "erm,harini bufday siapa eh?" suhana dah lepas, abah dah lepas, aqil pun dah lepas. erm,siapa lagi ni? rasa macam ada yang missing. and last night, za online facebook then my heart tergerak nak buka profile arwah. yes, his birthday today!!!!!!!!!. if i wish u at here,can you here me? hmm. ramai jugak wish birthday kat arwah. tapi untuk apa? arwah tak perlukan apa-apa melainkan doa dari anda semua. everyday, after solat, sis tak pernah lupakan kidz untuk doa semoga arwah kidz tenang di sana dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. rindunya,bila nak muncul lagi dalam mimpi sis? hmm. kalau diikutkan harini genap 23tahun usia arwah. dan 10bulan 1hari pemergian arwah.

dalam kenangan, muhammad rahimi

No comments:

Post a Comment