Thursday, July 5, 2012

assignment photoshoot

ini cerita tak tau bila punya. if im not mistake, 2weeks ago. kot lah. dah tak ingat. malas nak bukak diary cek. heee. disebabkan member za ada problem dan dia ingin share,za pn ok jelah. kami pergi ke masjid kristal. kebetulan assignment za yang memerlukan background yang sama tapi gambar za ada banyak kat background tu (korang mesti tak paham kan?) so kami berkesempatan berphotoshoot gila2 kat situ. pemandangannya mmg nice.

malas ckp byk,tengok je gambar k (:

photoshoot by sarah and bie.







assignment yang telah dipilih oleh lecturer

background yg crowded.
 sesi malam bersama kak fatin >.<





cukup lh tu kn (: thank you coz meluangkan masa bersama blog saya >.<

No comments:

Post a Comment