Thursday, July 5, 2012

seminar keusahawanan kraf.

assalamualaikum

ni nak cerita kes minggu lepas. 2 hari tak masuk kelas sebab pergi seminar kat muzium. ni pun salah satu kehadiran yang wajib sebab assignment untuk subjek ENT. apa itu ENT? entrepreneurship, ha, tau kan?? selalu budak bisnes amek lah subjek ni. tapi sekarang rata-rata byk dh kos mula amek subjek ni. o kback to the story. selama 2 hari ni  start rabu last khamis sgt la penat. kena bangun awal. dengan asgmnt yang berlambak terpaksa dilupakan kejap. hewhew. tapi semua tu terkawal lg la. hilang penat setelah dapat menjamu selera breakfast, lunch and hi-tea yang SANGAT SEDAP. alhamdulillah.

nmpak gemuk pakai bju ni atau memang za dh gemuk?
haha

kami roomate since part 1 (: 

with nony

lili omar and izzah omar (:

pilihan kedua lecturer utk asgnmnt 
keesokan harinya pula selama 2 hari juga kami part 4 ada MODUL. sekali lagi assignment terpaksa dilupakan. tehee. jumaat ada ceramah kat dewan, sabtu ada jungle tracking. memang best tapi letih lah kan. gambar tiada. :D sorryyyyy..

No comments:

Post a Comment