Friday, July 20, 2012

yellow fever

orang cakap jangan benci,nanti suka. za percaya benda tu sebab dah banyak sgt terjadi. so disini za ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ex-partner za pada semester 3, nur khabirah yang telah membawa impak yang besar dengan gelombang kuning dia tu. kaler feveret dia la ni. wardrobe za daripada takde kaler kuning terus penuh. kasut,baju,tudung,fail pun nak kuning.haha.

taknak cakap banyak.tengok jela ye.


1st collection blouse YELLOW

dress online

handbeg

headphone beats

purse


ada je kaler lain tapi nak yellow jugak (:

present hijab.salah satu tudung feveret. :D
ni tk termasuk fail,rak buku,baju raya dgn kasut lagi (:

No comments:

Post a Comment