Friday, November 30, 2012

kerinduan

hello readers
assalamualaikum

kerinduan terubat apabila dapat mengupdate blog. rasa marah dan geram sangat terhadap broadband. time ada mood la dia nak buat perangai. esok za dah nak pulang ke kuala terengganu :) menjadi student belum tamat lagi. yes, last sem for me. lepas tu??? berjimba~~~ HAHA. not really. banyak perancangan akan dilaksanakan habis diploma nanti.

kerinduan pada blogwalking >.<  sekali dapat online, perghhh, ramai gila yang dah banyak ada entry baru. jeles!! dengan za punya blog pun tak siap renovate. buruk gila. sem baru dah nak bermula. nampak gayanya tertangguh lagi la nak make over blog ni. hmm. insya Allah ada masa za mesti cuba untuk mengupdate :) *(tak kesah la korang taknak baca pun) :p

kerinduan pada 24november2012. nak tau apa terjadi pada tarikh tersebut? nantikan entry seterusnya :D

No comments:

Post a Comment